FILLIE Prototyping

Bij FILLIE krijgen we vaak vragen over de metaalbewerking. Niet gek, want het exclusieve design straalt puur vakmanschap uit. Hierboven hebben we dat proces in beeld gebracht.

Het massieve lichtgewicht aluminium wordt met uiterste precisie vervaardigd. Om de contouren van FILLIE te vormen, gebruiken onze vakmensen speciale buiggereedschappen. Daarna zetten ze het binnenwerk en lassen ze dit met de hand in het huis.

De benodigde gaten voor de montage van de elektronica worden zorgvuldig in het aluminium geboord. Na het anodiseren en poedercoaten van de losse onderdelen wordt FILLIE geassembleerd.

FILLIE Handtekening

Als finishing touch voorzien we iedere FILLIE van een uniek nummer. Met deze ‘handtekening’ kunnen we het prototype herleiden tot de specifieke maker.

Bij de uiteindelijke productie wordt voor een aantal onderdelen een CNC-freesmachine ingezet. Op deze manier combineren we het Nederlandse ambacht met uiterst modern precisiewerk. Het beste van twee werelden!

Iedere FILLIE is uniek en absoluut geen massaproduct dat op de schappen ligt. De productie wordt na bestelling gestart en met de grootste zorg handmatig in Nederland geproduceerd. Heeft u specifieke wensen of aanpassingen in gedachte? Informeer dan eens vrijblijvend naar de FILLIE Maatwerk Collectie.