FILLIE Persoonlijk Collectie

Voor iedere woning de perfecte kleurencombinatie

FILLIE is ontwikkeld vanuit een designvisie. Geen gewoon laadstation dus, maar een sieraad voor uw woning. En het mooie is: dit sieraad stelt u zelf samen, zodat het een twee-eenheid met zijn omgeving vormt.

 

Om de huidige FILLIE PRIVÉ COLLECTIE nóg beter bij uw woning te laten aansluiten, presenteren we u een stijlvol kleurenpalet. Met dit Mix and match-concept stelt u uw eigen FILLIE volledig zelf samen. De modellen WALL en FLOOR zijn bovendien voorzien van dynamische AMMANU®-verlichting. Daarmee stemt u de lichtkleur af op de verlichting van de gevel of de oprit.

 

FILLIE hoogstpersoonlijk!

Een moderne villa? Een klassieke woonboerderij? Of een monumentaal bedrijfspand? U stelt zelf een sieraad samen dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl. Kiest u voor Sparkling Champagne met Classic Soprano? Voor Sunny Gold met Oxidide Light? Of toch liever Mineral Titanium met Anodic Malachite? Combineer naar hartenlust en maak van FILLIE een waar verlengstuk van uw woning.

Creëer de perfecte combinatie: het juiste model met de juiste kleur.

MIX AND MATCH

 

Met ons Mix and match-concept stelt u uw FILLIE volledig zelf samen. U heeft keuze uit de 8 kleuren van ons anodisatiepalet en de 8 kleuren van ons coatingpalet.

 

Alle onderdelen van FILLIE zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. De lichte onderdelen uit de FILLIE PRIVÉ COLLECTIE krijgen hun kleur door middel van anodisatie. Voorbeelden hiervan zijn de behuizing van de CORE, het FILLIE-logo en de drukknop van de stekkerdoos. De zwarte onderdelen uit de FILLIE PRIVÉ COLLECTIE zijn voorzien van een coating. Dit zijn bijvoorbeeld de frontplaat en de frames van de modellen WALL en FLOOR.

 

Voor beide technieken kunt u kiezen uit 8 stijlvolle kleuren. In totaal dus 64 uitgebalanceerde kleurencombinaties. Dat is design volgens de visie van FILLIE: hoogstpersoonlijk!

Anodisatie palet

Kies uit 8 stijlvolle kleuren.

Deep Brown

Matte Silver

Mineral Titanium

Pitch Black

Shiny Silver

Space Grey

Sparkling Champagne

Sunny Gold

Coating palet

Kies uit 8 stijlvolle kleuren.

Anodic Black

Anodic Champagne

Anodic Malachite

Anodic Saphire

Classic Soprano

Industrial RAL9010

Mineral Oxidide Light

Mineral Oxidide Dark

De kleuren op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Maak vrijblijvend een afspraak voor het juiste advies.