Jaguar i-Pace

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. Deze biedt zelfs nog meer mogelijkheden om vorm te geven aan de dynamische prestaties en het spraakmakende design waar Jaguar vermaard om is. De New Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV), een compleet elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen. 

Het radicaal nieuwe design is gecombineerd met een exclusief interieur en de praktische functionaliteit van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissies. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de auto en met u. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden, gemakkelijk om mee te leven en met ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden – de New I-PACE is ’s werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen  

Deze prachtige i-Pace verdient een mooi laadsysteem  

De Jaguar i-Pace is in staat om snel te laden, maar dan moet het laadsysteem daar wel geschikt voor zijn. Met een actieradius van maar liefst 480 kilometer lijkt een thuislader de juiste keuze. De FILLIE Premium laadsystemen zijn speciaal ontwikkeld om op eigen terrein dergelijke full-electric auto’s te laden. Die kunnen zelfs meer stroom geven dan de huidige Jaguar i-Pace tot zich kan nemen. Dat noemen wij ‘klaar voor de toekomst’. En zeg nou zelf; Zo’n mooie auto op de oprit verdient toch ook een mooi laadstation?  

Check de specs van Jaguar

Meer info over FILLIE Privé Collectie