SPIERINGS MOBILE CRANES

SPIERINGS MOBILE CRANES SCHENKT HAAR ZONNE-ENERGIE AAN HAAR GASTEN

Charge to the Max. Powered by the Sun.

Het innovatieve Osse bedrijf Spierings Mobile Cranes loopt ver voor op op de concurrentie als het duurzaamheid betreft. Nadat het bedrijf de eerste ter wereld was die de hijskraan op wielen heeft gezet heeft het bedrijf nu de wereldprimeur door de hijskraan elektrisch te laten rijden én te laten hijsen. Een prachtige ontwikkeling op het moment dat we stoeien met CO2 uitstoot in de bouw en waar diesel motoren worden geweerd uit het stadscentrum.

Ook in het bedrijf zelf is het thema duurzaamheid inmiddels eerder een vanzelfsprekendheid dan uitzondering. De stroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen die op het dak liggen wordt tevens ingezet om de elektrische auto’s van bezoekers van stroom te voorzien. Op deze manier schenkt Spierings haar stroom gratis aan haar gasten.

Door niet te kiezen voor een goedkoop plastic ‘Made in China’ (wegwerp)product, maar voor een lokaal product zoals de FILLIE® laadpalen uit de Gewoon Stroom Collectie wordt de duurzame gedachte van het bedrijf nog eens onderstreept.

laadpaal
laadpaal