Vacature

Vacature: Help jij FILLIE om Nederland te veroveren?

Vacature: Wij geloven in een toekomst met schoon, elektrisch vervoer. Maar we geloven niet in elektrische oplaadpunten op de route van A naar B. Wij vinden dat het laden van uw elektrische auto het best kan gebeuren voor vertrek of op de eindbestemming. Om die reden hebben wij FILLIE ontwikkeld: een oplaadstation voor op eigen terrein, in hoogstaand design en met innovatieve elektronica.

Voor onze verkoopactiviteiten in Nederland hebben wij een vacature:

Vacature zelfstandig adviseur / vertegenwoordiger

 

Waar kom je terecht?

FILLIE is een snel groeiende, internationale organisatie. De basis van FILLIE is een eigenwijze visie op design. Wat we maken, is meer dan een oplaadstation: we maken sieraden voor woningen. Maar FILLIE is niet alleen mooi. Onze producten zijn ook uitermate functioneel. Opladen van elektrische auto’s gebeurt razendsnel.
Bovendien is Fillie een echt Nederlands product. In 2016 wonnen we de internationale Red Dot Award in de categorie Product Design. En we zijn nog lang niet uitontwikkeld…

Wat is je uitdaging in deze vacature?

Je krijgt het exclusieve alleenrecht op de verkoop van het merk FILLIE binnen Nederland. Je werk bestaat vooral uit communiceren en adviseren. Verkoop is vervolgens een logisch gevolg. Dat betekent dat je in ons product gelooft, dat je de taal van de doelgroep spreekt en de cultuur kent. Met je kennis van het product en de markt positioneer je Fillie op de juiste manier.

Verder ontwikkel en verzorg je maatwerk trainingen voor klanten. Immers: trainingen en workshops dragen bij aan het maken van de juiste keuze bij aanschaf van een oplaadsysteem in een nog onbekende markt. Met name bij particulieren wordt dat steeds belangrijker.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wij zoeken een zelfstandig adviseur/vertegenwoordiger die actief potentiële klanten benadert om ze bekend te maken met onze producten. Eerlijk adviseren van potentiële opdrachtgevers is de basis van ons concept.

Je staat als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nog geen inschrijving? Dan helpen we je daarbij). Je zet dus je eigen onderneming op. Wil je later uitbreiden? Dan kan dat. Graag zelfs. We zoeken namelijk leiders die in staat zijn om meerdere mensen aan te sturen.

 
Denk verder aan de volgende taken:

  • Verkoop aan business-to-consumer (FILLIE Privé Collectie, bedoeld voor de elektrische rijder in het hogere segment)
  • Verkoop aan business-to-business (zoals architecten, installateurs en vertegenwoordigers van de automobielbranche)
  • Verkoop van maatwerk (OEM & FILLIE Maatwerk Collectie)
  • Inkoop van online en offline media
  • Deelname aan exposities en vakbeurzen (design, luxe & architectuur)
  • Uitbreiding en aansturing van het FILLIE Certified Installateur Netwerk om topservice aan de klant te garanderen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Voor jouw rol als zelfstandig vertegenwoordiger van de FILLIE-organisatie ontvang je provisie: een percentage van ieder factuurbedrag. Als zelfstandig ondernemer koop je goederen pas in nadat de verkoop heeft plaatsgevonden. Je hebt dus geen groot startkapitaal nodig. En stel dat u geen (of weinig) producten verkoopt, loop je ook geen financieel risico.

Herken je jezelf in deze vacature?

Geloof jij ook dat elektrisch rijden de toekomst is? Ben je (net als wij) fanatiek en ambitieus genoeg om de rest van de wereld daarvan te overtuigen? Heb je affiniteit met design en ervaring met werken voor A-merken? Bezit je commerciële vaardigheden, ben je een doorzetter, heb je initiatief en een gezonde dosis lef? En heb je misschien zelfs ervaring als vertegenwoordiger in de buitendienst? (Dat laatste is een pre, net als ervaring met elektrisch rijden en affiniteit met elektronica.)

Dan nodigen we je uit om contact op te nemen. Daarvoor kun je Michel Schrijvers benaderen. Telefoon +31 412 72 50 25.