Van (Tuin)Architect tot Domotica specialist en van EV adviseur tot installateur

Bij FILLIE vinden we het onbegrijpelijk dat nog niet iedereen doorheeft dat vervoer op fossiele brandstoffen allang verleden tijd is. Er worden nog steeds nieuwbouw wijken uit de grond gestampt waarbij geen rekening wordt gehouden met een aansluitpunt voor de elektrische auto. Er zijn nog steeds architecten die na oplevering van hun prachtige villa plots een gifgroene plastic bak voor de pui geplaatst zien worden. Er zijn zelfs tuinarchitecten die een laadstation in de heg verstoppen… Ja, het is écht waar… 

Gelukkig vinden wij in ons netwerk partijen die onze visie delen. 

De verandering naar schoon elektrisch vervoer beperkt zich dus niet alleen tot de automobielindustrie, maar raakt vele branches. Naast de EV aanbieders zoals EV Company en Reith Power prijzen wij ons gelukkig met (tuin)architecten zoals bijvoorbeeld Kamsteeg Tuinen en ZeroPlus Architecten. Ook domotica specialist Controlux is zijn tijd ver vooruit. En met groothandel Rexel en Calix infrastructure hebben we een mooie dekking met gespecialiseerde installateurs in de Nederlandse, Belgische, Luxemburgse en Noord-Franse markt. Dát zijn partijen met toekomstvisie waar wij ons graag aan verbinden.

Loop jij met jouw bedrijf ook voorop in deze ontwikkelingen en ben je geïnteresseerd in een samenwerking in de vorm van een dealerschap? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. De toekomst is nú.

Kamsteeg Tuinen; Tuinen met een goed gevoel!

Een mooie tuin is belangrijk voor wie van het buitenleven houdt. Kamsteeg Tuinen helpt u een tuin te creëren die u alle seizoenen een goed gevoel geeft, een plek waar u kunt genieten.

Ontwerp, aanleg en onderhoud zijn onze kernactiviteiten en in de afgelopen jaren hebben we laten zien wat we kunnen: bedrijfstuinen, landschappelijke tuinen, kleine stadstuinen, aanleg van zwemvijvers en natuurlijk de toepassing van moderne materialen als kunstgras. Met een positieve blik op de toekomst hopen wij onze slogan “Kamsteeg Tuinen, Tuinen met een goed gevoel” naar tevredenheid te kunnen waarmaken.

Een grote of kleine tuin, zwemvijver of tuinontwerp: Kamsteeg Tuinen pakt ieder project met zorg en vakmanschap aan. Al ruim negentien jaar zijn we de tuinspecialist voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Bij Kamsteeg zijn ze zo slim om FILLIE Oplaadstation al mee te nemen in de ontwerpfase.

http://www.kamsteegtuinen.nl/

ZeroPlus; De slimste architect met een scherpe toekomstvisie

ZeroPlus creëert moderne architectuur met een opvallende, herkenbare vormgeving. De woningen zijn voorzien van de nieuwste materialen en technieken en bieden u het ideale comfort. Vanuit het basis ontwerp bieden we vele mogelijkheden om de woning naar eigen wens in te delen en uit te breiden.  De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos..

ZeroPlus woningen hebben een uitermate duurzaam karakter en zijn voorzien van de nieuwste producten en systemen. Het zijn woningen met een energierekening die onder de streep op nul eindigt, zogenoemde ‘nul-op-de-meter woningen’. We garanderen dat u de komende 10 jaar geen energierekening zult ontvangen.

Bij ZeroPlus geven ze de potentiële koper de mogelijkheid om de oprit met een FILLIE Oplaadstation te upgraden.

http://www.zeroplus.nl

EV Company; Onafhankelijk EV adviseur met een breed assortiment 

EV Company is ontstaan vanuit de overtuiging dat elektrische auto’s een essentiële bijdrage leveren aan het verduurzamen van mobiliteit. Vanuit onze passie voor elektrisch rijden, leveren wij innovatieve laadproducten die bijdragen aan deze transitie. Onze laadpalen geven elektrische auto’s de vrijheid om te rijden.

Bij EV Company begrijpen ze dat je alleen onafhankelijk advies kan geven als je ook in het hogere segment een FILLIE Oplaadstation aan kan bieden.

https://www.evcompany.eu

Controlux; Dé domotica specialist van Nederland 

Controlux Domotica is méér dan een elektrotechnisch installateur! Controlux Domotica adviseert, ontwerpt en installeert al uw elektrotechnische wensen in uw woning. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen van een stopcontact tot en met een totaaloplossing waarbij alle techniek in huis (o.a. verwarming, verlichting, audio/video) tot een geïntegreerd en samenhangend geheel wordt gesmeed. Ook FILLIE past perfect binnen de totaaloplossing van Controlux.

Controlux begrijpt dat FILLIE Oplaadstation perfect in een Domotica totaaloplossing past. 

http://www.controlux.nl

REITH POWER: Innovatieve diensten met de techniek van morgen

Reith Power richt zich op de verkoop en exploitatie van laadstations voor elektrisch vervoer en zonnestroomsystemen. Zowel het advies, het ontwerp, de levering en montage worden verzorgd door de gecertificeerde vakmensen van Reith Elektrotechniek. Dit doen ze precies zoals wij het met u als klant hebben afgesproken en doen dat zowel regionaal als nationaal.

Bij Reith Power verbreden ze het assortiment met FILLIE Oplaadstation, zodat ze ook het hogere segment kunnen bedienen.

http://www.reithpower.nl

CALIX Infrastructure; Duurzame energie-oplossingen

Calix Infrastructure is een toeleverancier van duurzame energie-oplossingen aan bedrijven actief in de energiesector. Onze missie is het ondersteunen en inspireren van onze klanten zodat ze de complexe opportuniteiten die de energiewereld biedt ten volle kunnen benutten.

CALIX heeft een uitgebreid netwerk van installateurs en is bovendien aanspreekpunt voor de Belgische, Luxemburgse en Noord-Franse markt.

http://www.calixinfrastructure.com

REXEL; Dé elektrotechnische groothandel van Nederland

Rexel is een groothandel met meer dan 250.000 producten voor de bouw, industrie, utility en retail. Rexel biedt  een ruim assortiment met o.a.: Kabels, Zonnepanelen, Lampen, LED verlichting, Gereedschappen en Installatiematerialen.

Vanuit 19 vestigingen – verspreid over Nederland – is FILLIE Oplaadstation verkrijgbaar voor de professionele installateur.

https://www.rexelnederland.nl