COMMUNICEERT MET U ÉN UW AUTO

SLIMME, INNOVATIEVE ELEKTRONICA
Laadpaal voor thuis

Over dit project

Naast een fraai object voor uw woning willen wij dat FILLIE ook nog eens razendsnel de batterij van uw voertuig oplaadt. FILLIE is niet zomaar een stopcontact, maar een intelligent systeem. Bij het koppelen van de stekker communiceert de elektronica met uw voertuig. Het kijkt eerst wat voor een type accu uw voertuig heeft, en bepaalt aan de hand daarvan hoeveel stroom er nodig is. Hoe meer vermogen uw voertuig kan hebben, hoe meer FILLIE zal geven. FILLIE is automatisch begrensd om niet meer te geven dan nodig is: efficiënt, veilig, milieuvriendelijk en kostenbesparend.

 

LED-indicatie communiceert met de gebruiker

Met behulp van de in de drukknop geïntegreerde LED-indicator stelt FILLIE u in staat om de communicatie tussen FILLIE en uw voertuig te volgen.

 

Ook thuis supersnel laden

Uiteraard kan de situatie zich voordoen dat uw voertuig met minder ook tevreden is. Tóch kiezen wij er niet voor om een product op de markt te brengen met minder capaciteit. Zo voorkomen wij dat er een nieuw oplaadstation aangeschaft moet worden als uw auto aan vervanging toe is. FILLIE is voorbereid op de toekomst!

 

 

FILLIE-Specs-Exploded-View

Communicatie

FILLIE communiceert met u én uw voertuig. FILLIE is dus niet zomaar een stopcontact, maar een intelligent systeem. Bij het koppelen van de stekker communiceert het systeem met uw voertuig. Het kijkt eerst wat voor model voertuig u heeft, en bepaalt aan de hand daarvan hoeveel stroom er nodig is. Hoe meer vermogen uw voertuig kan hebben, hoe meer FILLIE zal geven. FILLIE is automatisch begrensd om niet meer te geven dan nodig is: efficiënt, veilig, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Het maximale laadvermogen van FILLIE is standaard 3 x 32 ampère. Dit reduceert de laadtijd van bijvoorbeeld 5¾ uur (bij 16A, 1-fase) naar slechts 1 uur. Daarnaast is na een half uur de accu al voor 80% vol.

 

FILLIE-Oplaad-snelheid-32A

 

LED Flash Indicator

Met behulp van de LED-indicator stelt FILLIE u in staat om de communicatie tussen FILLIE en uw voertuig te volgen. De kleur en de frequentie waarin de LED knippert (of continu aan is) geven de volgende boodschappen:

 

Veiligheid

De componenten in FILLIE zijn allemaal gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Europese richtlijnen en normen.

 

FILLIE-Certificering_1200px

 

FILLIE Installatie service

Het optimale rendement wordt behaalt als de capaciteit van de auto, de FILLIE én de meterkast op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is iedere situatie uniek. Denk hierbij aan aan de ligging van de oprijlaan ten opzichte van de woning tot de positie van het aansluitpunt op uw elektrische auto. Wij helpen u hier graag mee. Van advies tot installatie kunt u bij ons terecht.

 

Naast onze eigen installatie service kunt u er – indien gewenst – ook voor kiezen een ‘FILLIE-certified’ installatiebedrijf in te schakelen om het optimale rendement te halen en eventueel maatwerk te leveren.

 

Op deze manier nemen we u het werk uit handen en weten wij zeker dat iedere geïnstalleerde FILLIE doet wat hij moet doen; Snel en stijlvol laden op eigen terrein.

 

Categorie
Elektronica