Dutch Design Week

Dutch Design Week 2016 in Eindhoven; Meet FILLIE at Klokgebouw

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 275.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW onderscheidt zich van andere designevenementen door zich te concentreren op ontwerpen voor de toekomst. Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

DDW presenteert 9 dagen lang op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

DDW is verdeeld in 110 design areas. FILLIE bevindt zich in het Klokgebouw in Strijp Area. Hal 3, standnummer 3.08. Kijk voor meer informatie op de DDW website.

Sfeerimpressie Dutch Design Week

Een sfeerimpressie van Dutch Design Week 2016 op de locaties Strijp-S, Strijp-R, Piet Hein Eek, Sectie-C, Klokgebouw en Witte Dame.