Jaarbeurs

Officiële introductie FILLIE op Jaarbeurs in Utrecht

De nieuwste producten en oplossingen

De vakbeurs Elektrotechniek 2015 vindt plaats van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober in de Jaarbeurs van Utrecht. Gedurende de beurs worden de laatste innovaties in de praktijk getoond. Omgevingen als woningen, de industrie,  utiliteitsbouw en infrastructuur en energie worden op spectaculaire wijze nagebouwd. Exposanten presenteren hun totaaloplossingen en laten zien hoe ze werken. Elektrotechniek brengt de toekomst dichterbij.

Jaarbeurs Utrecht

FILLIE zal tijdens de Vakbeurs Elektrotechniek ’15 – op de stand van Rexel – officieel geïntroduceerd worden. Hierdoor kun je het Nederlandse ambacht van de metaalbewerker in het echt komen voelen (aluminium) en de dynamische LED-verlichting van het merk Ammanu ervaren.

Rexel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met hun klanten en leveranciers ontwikkelen zij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren ze nieuwe markten.

Wij vinden het een eer dat Rexel Fillie heeft uitgekozen om dit jaar te presenteren als nieuw innovatief product. Na de introductie zal FILLIE in heel Nederland verkrijgbaar zijn in de 18 filialen van Rexel.

Wij verwelkomen u graag op stand van Rexel. Graag tot ziens! U vindt ons in hal 11, standnummer B078.


Elektrotechniek 2015 openingstijden:

Dinsdag 29 september: 10.00 – 17.00 uur

Woensdag 30 september: 10.00 – 17.00 uur

Donderdag 1 oktober: 10.00 – 21.00 uur

Vrijdag 2 oktober: 10.00 – 16.00 uur