EV Trophy

Pitstop EV Trophy 2017 bij FILLIE oplaadstation

EV TROPHY BEZOEKT ENERGIE STATION OSS OP ZATERDAG 27 MEI

Dé befaamde EV Trophy is onderweg naar Nederland.  Met 7 stops in 7 landen, rijden de deelnemers 2500 KM dwars door Europa om aandacht te vragen voor elektrisch rijden en ter bevordering van een groene toekomst voor Europa.  De rally voor elektrische auto’s brengt gelijkgezinden bij elkaar om eco-vriendelijke mobiliteit te bevorderen, de ontwikkeling van laadinfrastructuur aan te moedigen en duurzame, innovatieve oplossingen te presenteren in vervoer. 

Stop bij Energie Station

Op zaterdag 27 mei zal de groene stoet van elektrische auto’s op uitnodiging van FILLIE een tussenstop maken bij het Energie Station in Oss. Het Energie Station is een duurzaam inspiratiecentrum als thuishaven voor moderne concepten, innovaties en duurzame oplossingen voor de nieuwe economie. De deelnemers zullen hier lunchen, een rondleiding krijgen en natuurlijk alles te weten komen over de universele laadoplossingen van FILLIE.

Daarnaast zullen ook de overige participanten binnen het Energie Station – Ammanu – One Smart Control – SoCare – Geurts van Kessel Elektrotechniek zich deze middag presenteren aan de volledige equipe.

Datum : Zaterdag 27 mei

Tijd      : 13.00 – 14.00 uur

Adres   : Willaertstraat 6, Oss

FILLIE® EV Trophy 2017Organisatie EV Trophy

EV Trophy wordt georganiseerd door Electric Marathon International (Oekraïne), in samenwerking met Europees Green Cities Network onder de bescherming van HSH Prince Albert II van Monaco Foundation.

 FILLIE® EV Trophy 2017
Deelnemers

Deelnemers uit Denemarken, Oekraïne, Duitsland, Spanje & Kroatië zullen de strijd met elkaar aan gaan. De rally is niet alleen een rivaliteit van elektrische motoren, het is een wedstrijd van intellect: bestuurders zullen geconfronteerd worden met interessante uitdagingen en zullen op zoek moeten naar uiteenlopende aanwijzingen om uiteindelijk de finish te kunnen bereiken.

FILLIE EVTrophyRoute van Kopenhagen naar Monaco met als tussenstop FILLIE HQ te Oss, Nederland:

May 24: Copenhagen – Aarhus;

May 25: Aarhus – Hamburg;

May 26: Hamburg – Nijmegen;

May 27: Nijmegen – Essen; Pitstop @ FILLIE HQ te Oss

May 28: Essen – Freiburg;

May 29: Freiburg – Bellinzona;

May 30: Bellinzona – Torino – Cuneo;

May 31: Cuneo – Monaco;

June 1: Official ceremony in Monaco.

FILLIE® EV Trophy 2017Meer info over de EV Trophy vind je hier. 

Bekijk de trailer hier.

FILLIE® EV Trophy 2017Sfeerimpressie van het evenement.