Architecten FILLIE

Ook architecten kiezen voor FILLIE WALL, CORE en FLOOR

Gaat u binnenkort een woning kopen, bouwen of verbouwen, vergeet dan niet om alvast na te denken over de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto. In onze visie is onderweg laden namelijk een ongewenste noodoplossing, waardoor een oplaadsyteem thuis niet mag ontbreken. Want wat is er nu makkelijker dan ’s avonds thuiskomen, uw auto inpluggen en ’s ochtends met een volle accu weer de deur uit gaan. En zelfs wanneer u wat minder tijd heeft laadt de FILLIE een accu van een 22 kW auto binnen twee uur weer voor 80% vol.

Bekroond design
Het liefst wil je natuurlijk dat de gekozen laadoplossing bij je huis past. Tot voorkort was hierin weinig keus. Het aanbod bestond uit plastic kasten met grote LED ringen die bij voorkeur uit het zicht geplaatst werden. FILLIE is wereldwijd het eerste oplaadsysteem ontwikkeld vanuit een design visie. Het uitgangspunt is een sieraad voor uw woning. We zijn daarom ook uitermate trots op de internationale erkenning die we hebben gekregen van de Red Dot organisatie. FILLIE is in de categorie ‘Product Ontwerp 2016’ als winnaar bekroond. Waar wij al eerder overtuigd waren van de schoonheid van FILLIE is het design nu internationaal een feit.

Architecten
Architecten raken hier steeds meer van overtuigd en nemen onze laadoplossingen mee in woonbrochures en bestektekeningen. Ook landschapsarchitecten passen FILLIE meer en meer toe in hun ontwerpen wanneer gevraagd wordt naar een fraaie laadpaal.

ZeroPlus
ZeroPlus woningen hebben een uitermate duurzaam karakter en zijn voorzien van de nieuwste producten en systemen. Het zijn woningen met een energierekening die onder de streep op nul eindigt, zogenoemde ‘nul-op-de-meter woningen’. Een mooi praktijkvoorbeeld waar FILLIE standaard wordt aangeboden als optie bij de aanschaf van uw droomhuis. Neem een kijkje op www.zeroplus.nl.

Optimaal rendement
Het optimale rendement wordt behaald als de capaciteit van de auto, de FILLIE én de meterkast op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is iedere situatie uniek. Denk hierbij aan de ligging van de oprijlaan ten opzichte van de woning tot de positie van het aansluitpunt op uw elektrische auto. FILLIE is verkrijgbaar als CORE, WALL en FLOOR model waardoor voor iedere situatie de perfecte oplossing geboden wordt.
Hierin kan uw architect met u meedenken en u vakkundig adviseren.